Respecta cele mai noi standarde si reglementari in domeniu!
Pastreaza-ti documentele intr-un centru acreditat de Arhivele Nationale!


Star Storage pune la dispozitia clientilor sai un centru pentru pastrarea documentelor, organizat si echipat astfel incat sa respecte cele mai noi standarde si reglementari.

Depozitul, acreditat de Arhivele Nationale, este unic în România prin modul de organizare pe mai multe zone, delimitate fizic, la nivelul fluxurilor de lucru, conform cerintelor legale: zona de intrare, de pregatire, de consultare, de depozitare si de iesire.

Centrul de Arhivare Fizica a documentelor, care cuprinde mai multe depozite, este echipat cu rafturi de ahivare si cutii de depozitare de diferite dimeniuni. Toate serviciile necesare pentru protectia documentelor sunt implementate, iar umiditatea si temperatura sunt permanent monitorizate, conform reglementarilor.

Securitatea depozitului este asigurata printr-un sistem de ultima generatie de control al accesului pe baza de card cu cip incorporat, dublat de un sistem de monitorizare cu 24 de camere video, inregistrare 24/24 si pastrarea imaginilor timp de 90 de zile.

Depozitul are paza asigurata permanent. Protejarea documentelor se realizeaza cu ajutorul unei instalatii automatizate de stingere a incendiilor, cu sprinklere de raft, de fatada si de tavan, si cu extinctoare de tip G.

Monitorizarea antiincendiu este realizata printr-un sistem dual, atat pasiv (retea de senzori adresabili), cat si activ (printr-o instalatie tip VESDA).


Cele doua sisteme sunt integrate intr-o singura centrala de management de semnalizare si alarmare, dispunand si de apelatoare telefonice automate pentru mesaje de urgenta. Fluxul operational, inclusiv in timpul transportului, este monitorizat online.