SEAL pentru industria Financiar-Bancara!

 
Pare complicat, dar noi am simplificat totul pentru tine si am creat SEAL!

Cu SEAL ai acum posibilitatea de a construi si gestiona rapid o arhiva electronica de nivel enterpirse care sa poata fi accesata rapid si sigur, oricand si de oriunde. Acum ai toate date relevante de care ai nevoie ca sa poti genera mai multe venituri si sa reduci costurile deloc neglijabile pentru cautarea si regasirea informatiilor.
In plus, poti fi sigur ca respecti reglementarile interne si externe legate de pastrarea si accesul la date prin politici clare de retentie, acces securizat al datelor si proceselor complet auditabile.

Lucrezi in domeniul asigurarilor?

Stim ca activitarea ta este influentata de un mediu in care relglementarile se schimba rapid iar numarul de clienti este afectat de factori economici si de piata destul de volatila.
Este mai important ca niciodata sa comunici eficient atat cu clientii tai cat si cu agentii si autoritatile care reglementeaza acest domeniu, astfel incat sa cresti loialitatea clientilor si sa asiguri autoritatile ca respecti normele pentru evidenta inregistrarilor si a calitatii furnizarii serviciilor.

SEAL este pregatit sa te ajute! Acum poti sa-ti construiesti si sa-ti administrezi arhiva electronica pe care ti-ai dorit-o mereu.
Cereri de despagubire, polite de asigurare, rapoarte de vanzari, facturi si date de marketing...toate pot fi acum trecute din format fizic in format electronic ca sa fie accesibile rapid si sigur, oricand si oricunde ai nevoie de ele.

Cu SEAL comunici mai bine cu agentii tai si te orientezi pe imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si cresterea profitabilitatii. Incarca, stocheaza, transforma, regaseste si livreaza in alte sisteme continutul mai rapid ca niciodata.

Comparand cu arhivele in format fizic, SEAL iti ofera performanta net superioara dar si reducerea semnificativa a costurilor:
 

  • Scapa de costurile foarte mari cu reprintarea sau regenerarea continutului deja existent
  • Elimina costurile cu administrarea arhivelor de documente tiparite dispersate in locatii diferite si consolideaza documentele intr-un sigur depozit electronic
  • Sistemele de stocare de nivel enterprise minimizeaza costurile cu infrastructura si personalul administrativ
  • Maximizeaza investitiile in sistemle IT existente si castiga suplimentar cu decomisionarea sistemelor IT vechi prin pregatirea continutului pentru distributia pe canale si catre aplicatii de business multiple (folosirea standardului CMIS)
  • Fara batai de cap cu riscurile si costurile aferente incalcarii reglementarilor in vigoare prin administrarea documentelor folosind politici si reguli stricte bazate pe roluri.
  • Documentele in format electronic disponibile on-line insemna nu in ultimul rand reducerea numarului si a duratei telefoanelor de suport si cresterea eficientei acestora.

Si asta nu este tot!

Acum implementarea acestei solutii se poate face atat la sediul si pe infrastructura ta sau se poate accesa rapid ca serviciu in cloud cu zero investitii initiale si plata pe baza de abonament lunar.