In cadrul industriei petroliere si a gazelor, angajatii sunt separati geografic si interdependenti de diferiti furnizori, contractori si alte grupuri. Nevoile de comunicare sunt complexe, aparand astfel nevoia unui sistem de document management, pentru a reduce costurile interne.

Se intampla foarte des ca angajatii sa fie nevoiti sa acceseze documente aflate in diferite locatii, atat in format fizic, cat si in format electronic, pentru a lua o decizie in vederea rezolvarii unei unei situatii interne, sau pentru a raspunde unui client.

Prin serviciile de conversie a documentele oferite de Star Storage, documentele vor fi disponibile in format electronic, intr-un sistem centralizat, in care angajatii pot efectua cautari simultan sau pot vizualiza aceleasi documente in acelasi timp.

Serviciile StarHive Digital Records si StarHive Digital Archive se preteaza oricaror documente care sunt necesare activitatilor zilnice ale angajatilor:

  • Documentatie tehnica: Planuri de localizare trasee de conducte, Planuri generale de constructii, Specificatii conducte, Planuri amplasare retele etc
  • Documente de HR: dosare de personal,  state de plata
  • Documente financiar-contabile
  • Contracte
  • Orice alte tipuri de documente din cadrul companiei