Sumar

Inregistrarea si managementul documentelor este o activitate complexa care necesita cunostinte de specialitate mai ales in conditiile in care tot mai multe companii se orienteaza catre dezvoltarea unei infrastructuri specifice arhivelor electronice in timp ce continua sa detina si arhive fizice. 

Incurajam managementul centralizat al documentelor inca din momentul in care acestea sunt inca active si au cea mai mare valoare pentru organizatie. In acest sens oferim consultanta de specialitate companiilor care nu au si nu intentioneaza sa isi dezvolte competente in house. 

 

Sumar

Educarea angajatilor organizatiilor client pentru mentinerea securitatii/confidentialitatii documentelor in format fizic rezultat in urma activitailor zilnice.

Serviciile de consultanta Star Storage includ evaluarea riscului si conformitatea cu legislatia in vigoare, evaluarea inventarului inregistrarilor, gestiunea documentelor cu caracter "special", consultanta pentru protectia datelor, dezvoltarea de planuri de recuperare in caz de dezastru si de planuri de afacerii.