Utilizeaza serviciul de EG-Arhivare electronica documentatie generala si sustine-ti procesele de afaceri prin:

  • Reducerea costurilor legate de arhivarea documentelor prin transformarea arhivelor fizice in arhive electronice;
  • Stocarea pe termen lung a documentelor oficiale in scopul conformitatii cu reglementarile in vigoare pentru arhivare;
  • Reducerea impactului asupra mediului de lucru prin incurajarea folosirii de documente electronice in procesele care, in mod traditional, presupuneau folosirea de originale in format fizic, pe hartie.

 

EG-Arhivare electronica documentatie generala

Seriviciul de Arhivare electronica documentatie generala suporta formate de date variate si de gestiunea eficienta a acestora, include gestiunea oricarui format de informatii si ofera functii specifice pentru formatele obisnuite, incurajand de asemenea folosirea de standarde deschise in domeniul arhivarii electronice, cum ar fi PDF/A.

Pentru a optimiza spatiul de stocare folosit, acolo unde formatul de date o permite, serviciul EG-Arhivare electronica documentatie generala poate implementa functionalitati de compresie a datelor eficientizand in acelasi timp atat infrastructura hardware, cat si infrastructura de comunicatie existenta.

Din punct de vedere al integrarii cu celelalte servicii 

  • EF - Arhivare electronica facturi emise,
  • ET - Arhivare electronica documentatie tehnica,
  • AF - Arhivare fizică documentatie generala


in cazul in care se achizitioneaza si servicii de arhivare fizica, atunci se obtine un serviciu unificat de acces la informatii, indiferent ca sunt informatii de catalog a documentelor fizice, sau informatii complet electronice.

Ca si element inovator, prin integrarea serviciilor specifice, regasirea, conversia documentelor fizice in documentele electronice si manipularea acestora, este mult mai rapida si mai eficienta decat pana acum.
 

Utilizand EG - Arhivare electronica documentatie generala:

  • obtii beneficii importante 
  • reduci considerabil costurile cu transportul fizic 
  • cresti mult viteza de acces la informatie si gradul ei de reutilizare in cadrul companiei.


Serviciul EG - Arhivare electronica documentatie generala este accesibil oricui de la intreprinzatori individuali, cum ar fi Persoanele Fizice Autorizate, companii comerciale cu raspundere limitata, precum si companii de dimensiuni mari, autoritati publice locale, organisme ne-guvernamentale sau institutii publice centrale etc.).

Serviciul este oferit luand in calcul o serie de elemente definitorii, controlate de catre beneficiar si este accesibil pe baza de abonament lunar/ trimestrial/anual, lucru care permite utilizatorilor sa controleze costurile si sa aleaga cea mai buna solutie pentru eficientizarea proceselor de afaceri.

         

Parte a platformei  tehnologice ISIA