Colectarea si distrugerea securizata a documentelor

 • Asigura securitatea informatiilor din cadrul companiei, colectand responsabil documentele emise pe suport de hartie!
 • Fii in concordanta cu legislatia in vigoare si distruge in mod securizat documentele interne reducand considerabil expunerea companiei si riscurile asociate!
 • Elibereaza-te de grija securizarii documentelor din cadrul companiei!  


In fiecare zi volumul de informatii strategice din cadrul companiilor care ajung in centrele de colectare (hartie, plastic etc) sau pur si simplu la cosul de gunoi cunoaste un trend ascendent, demn de luat in seama.

 In mod necontrolat se arunca planuri de afaceri, strategii de marketing, liste cu clientii strategici, ciorne, notite, documente juridice, contracte, precum si multe alte documente pe suport de hartie care pot contine informatii confidentiale si care pot pune in pericol pozitionarea companiei in piata.

De ce StarHive Secure Office: 

 • Colectarea securizata a documentelor pe suport de hartie in containere speciale, inseriate si sigilate
 • Distrugerea controlata a documentelor prin intermediul unor echipamente de tip LEVEL4+ (conform DIN66399)
 • Furnizarea de rapoarte periodice cu privire la cantitatea de hartie colectata
 • Protejarea securitatii informatiilor confidentiale din cadrul companiei
 • Protejarea mediului inconjurator prin reciclarea responsabila a deseurilor pe suport de hartie
 • Accesul la un serviciu end-to-end externalizat oferit de Star Storage - specialistul tau in gestiunea documentelor fizice si electronice
   

StarHive Secure Office

Venim in intampinarea ta cu un serviciu care iti permite sa colectezi si sa distrugi securizat documentele strategice din cadrul companiei, fara sa iti mai faci probleme legate de posibilitatea existentei de brese de securitate sau de costurile ridicate generate de operatiunile adiacente.


StarHive Secure Office iti ofera siguranta ca informatiile confidentiale nu vor parasi organizatia necontrolat si ca persoanele neautorizate din cadrul companiei sau din exterior nu vor avea acces la documentele tale, chiar daca acestea nu mai sunt de actualitate sau de interes pentru tine.

Cu serviciul de colectare si distrugere securizata a documentelor pe suport de hartie, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa pui documentele intr-un container StarHive sigilat si inseriat, iar de restul de ne ocupam noi, sub atenta ta supraveghere!

Containere colectare StarHive

Iti punem la dispozitie direct la sediul tau containere dedicate, de diferite dimensiuni, prevazute cu sigilii autodistructive, inseriate cu identificatori unici, astfel incat tu sa iti poti depozita in conditii de siguranta maxima documentele de care doresti sa te debarasezi.


Containerele StarHive au fost concepute in 3 dimensiuni diferite, astfel incat tu sa il poti alege pe cel care corespunde cat mai bine nevoilor tale si volumului de hartie pe care doresti sa il colectezi si sa il distrugi intr-o perioada de timp determinata. Fiecare container are alocat un cod de bare unic in sistemul Star Storage, astfel incat identificarea acestuia si a fluxului pe care l-a urmat sa se realizeze cat mai simplu, dar in acelasi timp controlat.

Cand containerul este plin, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ne suni la numarul inscris pe cutie si de aici preluam noi responsabilitatea distrugerii securizate a documentelor. Un curier de la Star Storage sau un curier agreat de tine va veni sa ridice containerul in baza unui proces verbal.

 

Flux Preluare si distrugere documente

 

Servicii complete StarHive:

 • Servicii de colectare si distrugere securizata a documentelor
 • Servicii de conversie electronica a documentelor pe suport de hartie
 • Servicii de preluare a informatiilor de pe suport de hartie
 • Servicii de prelucrare fond arhivistic (organizare documente fizice conform legii, inclusiv selectionare de fond arhivistic in vederea distrugerii)
 • Servicii de depozitare a arhivei de documente pe suport hartie
 • Servicii de gestiune a arhivelor electronice (SEAL as a service – Business Edition)
 • Servicii de gestiune a arhivelor electronice conform legii (SEAL as a service – Compliance Edition in conformitate cu Legea 135/2007)